Supplementenadvies

Er zijn zoveel supplementen, maar welke supplementen zijn nu goed voor jouw hond? Iedere hond is anders en daarmee de behoefte ook. Natuurlijk kun je langs de dierenwinkel gaan om daar advies te vragen, maar dit zijn korte adviezen waarbij er niet uitgebreid gekeken wordt naar de specifieke situatie.

Om het advies te ontvangen vul je een intakeformulier in, hiermee krijg ik inzicht in de situatie en behoeftes. Ik vraag o.a. naar de leeftijd van de hond, het gewicht, de ontlasting, problemen waar jullie tegenaanlopen etc. Aan de hand van de antwoorden ontvang je binnen 5 a 10 werkdagen een advies op maat.

 

Zo werkt het:

Na het betalen ontvang je de vragenlijst per mail, die je vervolgens binnen een week ingevuld terugstuurt. Nadat ik de ingevulde vragenlijst heb ontvangen, ontvang je binnen 5 a 10 werkdagen per mail het advies. Mocht ik aanvullende vragen hebben, dan neem ik persoonlijk contact met je op. Na het ontvangen van het advies is het mogelijk om 1 x per mail vragen te stellen als er onduidelijkheden zijn.

 

Mijn hond krijgt goede voeding, zijn supplementen wel nodig?

Er kunnen diverse redenen zijn om supplementen toe te voegen aan het dieet van je hond. Om te beginnen zit er in de meeste voedingen niet voldoende omega-3, dit is de basis voor gezonde lichaamscellen. Daarnaast zijn er nog tal van andere redenen om je hond suppletie te geven: Bij stress, bij een slechte spijsvertering, bij ouderdom, ter voorkoming van parasieten, bij gewrichtspijn, bij overgewicht, bij huidproblemen en bijvoorbeeld bij jeuk.

 

NB: Het advies heeft een holistische insteek en vervangt geen diagnostiek, verpleging en verzorging van de dierenarts.

“Love Nature has an amazing team of hard working professionals. It has been a pleasure to meet them.”

Scroll naar boven