Expertise, Ervaring en Ondersteuning

21 was ik toen ik in 2005 de Kamer van Koophandel binnenstapte om mij in te schrijven als ondernemer. Gek op honden, besloot ik een hondenuitlaatservice te beginnen. Ik was nog maar een paar maanden bezig, toen ik de kans kreeg een groot bedrijf in de regio over te nemen.

 

In de jaren daarna heb ik mijn vaardigheden en expertise verder ontwikkeld. Het runnen van een hondenuitlaatservice leerde me alles over klantenservice, planning, administratie en het beheren van een divers klantenbestand. Dit vormde de basis voor mijn volgende onderneming: een hondenspeciaalzaak.

 

Met mijn ervaring in natuurlijke gezondheid en voeding, opgedaan bij mijn allereerste bijbaantje in een natuurvoedingswinkel, startte ik een winkel die een uitgebreid assortiment aan natuurlijke voeding, snacks, supplementen en ecologisch verantwoord speelgoed voor honden bood. Naast de fysieke winkel bouwde ik een succesvolle webwinkel op, waarmee ik vele hondeneigenaren in Nederland en België bereikte.

Gedurende deze jaren heb ik mezelf voortdurend bijgeschoold. Ik heb de Oersterk Coach opleiding gevolgd, gericht op menselijke gezondheid en ben geslaagd voor de opleiding Natuurgeneeskundig Hondentherapeut. Deze kennis heeft mijn inzicht verdiept en mijn aanbod verrijkt. Tegelijkertijd bleef ik mezelf ontwikkelen als ondernemer, waarbij ik waardevolle vaardigheden opdeed in marketing, logistiek en klantenbeheer.

 

Nu ik mijn geliefde hondenspeciaalzaak met vertrouwen heb overgedragen aan nieuwe zorgzame eigenaren, is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Met bijna 20 jaar ondernemerservaring sta ik klaar om anderen te helpen hun bedrijven te laten groeien. Als Virtual Assistent zet ik mijn uitgebreide kennis en vaardigheden in om ondernemers te ondersteunen met onder andere klantenservice, e-mailbeheer, websiteonderhoud, social media management en planning.

 

Dus, als je op zoek bent naar een toegewijde assistent met een schat aan ervaring en een holistische blik, dan sta ik voor je klaar.

“Love Nature has an amazing team of hard working professionals. It has been a pleasure to meet them.”

Scroll naar boven