20 Jaar Passie voor Honden: Expertise, Ervaring en Ondersteuning

Al bijna twee decennia lang werk ik met en voor honden. Het begon met het runnen van een hondenuitlaatservice, waar ik in contact kwam met een diversiteit aan hondenrassen. Deze ervaring legde het fundament voor het volgende avontuur: het oprichten van een hondenspeciaalzaak.

 

Terugdenkend aan mijn allereerste bijbaantje, toen ik nog maar 15 was, bij een natuurvoedingswinkel, kreeg ik het idee om een speciaalzaak voor honden op te richten. Dit resulteerde in een nieuwe onderneming. Mijn winkel bood een uitgebreid scala aan natuurlijke voeding, heerlijke snacks, verrijkende supplementen en ecologisch verantwoord speelgoed. Naast de fysieke winkel bouwde ik een online imperium op, waarmee ik vele hondeneigenaren in Nederland en België bereikte.

 

Ik heb mijzelf ontwikkeld door diverse opleidingen te volgen, waaronder de Oersterk Coach opleiding (gericht op menselijke gezondheid) en de opleiding Natuurgeneeskundig Hondentherapeut, waarvoor ik met goed resultaat ben geslaagd. Deze lagen van kennis hebben mijn inzicht verdiept en mijn expertise verrijkt. Daarnaast bleef ik mijzelf ontwikkelen als ondernemer.

Hoewel ik mijn geliefde hondenspeciaalzaak met vertrouwen heb overgedragen aan nieuwe zorgzame eigenaren, ben ik verre van klaar met mijn missie. Nu sta ik klaar om mijn kennis en ervaring met jou te delen. Zo bied ik deskundig advies aan op het gebied van supplementen, zowel voor hond als mens. Uniek is de ECD-test voor honden – een innovatieve energetische benadering om inzicht te krijgen in hun welzijn.

 

Maar dat is niet alles. Door mijn uitgebreide ervaring als zelfstandig ondernemer gedurende de afgelopen 18 jaar, ben ik goed in staat om ook andere bedrijven te ondersteunen. Als virtueel assistent kan ik mijn expertise aanwenden om andere ondernemingen te ondersteunen. Mijn expertise ligt vooral in het ondersteunen van bedrijven die een omnichannel aanpak hanteren en marketing.

 

Een veelzijdig aanbod zoals je kunt lezen, ik houd van diversiteit in mijn werkzaamheden. Dus, als je op zoek bent naar een betrouwbare bron van kennis, een gepassioneerde hondenliefhebber en een ervaren ondernemersgeest, dan sta ik voor je klaar.

“Love Nature has an amazing team of hard working professionals. It has been a pleasure to meet them.”

Scroll naar boven