Gratis kennismakingsgesprek

Wil jij een gezonde leefstijl op bouwen? Neem dan contact met mij op om een vrijblijvend gratis telefoongesprek in te plannen. Ik kan je helpen op het gebied van voeding en afvallen, maar ook stress(beperking!), ontspanning en mindset horen hierbij. Tijdens het telefoongesprek bespreken we hoe het met je gaat, op welke gebieden je hulp nodig hebt en of ik jou daarbij kan helpen. Ik bied je daarna een pakket op maat aan.

Snel op weg €99,-

Tijdens een 1 uur durend gesprek vatten wij snel samen waar jouw struikelpunten liggen en ontvang je direct OERsterke tips om toe te passen om jouw levenskwaliteit te verbeteren. Mocht je na dit gesprek gebruik willen maken van één mijn anderen diensten dan ontvang je dit bedrag als korting op het desbetreffende product. Ik bied dit gesprek online (via Zoom) en offline (regio Velsen/Haarlem) aan.

EMB Test €225,-

Meten is weten. Met een EMB test kunnen wij onderzoeken waar onverklaarbare klachten als vermoeidheid, darmklachten, hormonale schommelingen etc. vandaan komen. Deze test kan een vervolg zijn nadat je bij de huisarts bloed hebt laten prikken waar niets is uitgekomen.

De EMB test is een testmethode waarbij er door middel van een vingerprik bloed wordt afgenomen. Het bloed wordt vervolgens onderzocht. Bij dit onderzoek wordt dan met zowel een reguliere als complementaire bril gekeken naar het ingestuurde bloed en je klinische verhaal. Ook wordt gecontroleerd op een aantal complementaire waardes. Deze testmethode geeft een uitslag waarbij de bloedwaarden van rode en witte bloedcellen maar ook trombocyten (hematologisch bloedonderzoek) worden weergegeven. Verder geeft de testmethode inzicht in optimale waardes qua vitaminen en mineralen en eventuele absolute tekorten. Deze testmethode vervangt geen regulier onderzoek, maar met de uitslag van de test kan ik je goede handvatten geven op gebied van vitaminen, mineralen, vetzuren, hormonen, neurotransmitters, stress parameters, acupunctuur meridianen, energetische pathogeen belasting, energetische blokkades en energetische voedingsintolerantie. Bij de uitslag krijg je ook een uitgebreid suppletieadvies.

*De kosten bestaan uit een online vragenformulier, een uitgebreide intake (60 min), het afnemen van het bloed, de bloedtest zelf, een uitgebreid verslag en OERsterk advies (schriftelijk). Indien gewenst kun je een Plus of een VIP pakket aanschaffen voor extra vervolggesprekken.

Scroll naar top