Mijn aanbod

Supplementenadvies voor de hond

Er zijn zoveel supplementen, welke supplementen zijn nu goed voor jouw hond? Iedere hond is anders en de behoefte ook. Wij kijken naar de specifieke situatie.

 

Vraag een advies aan, zodat je een juiste keuze kunt maken tussen alle supplementen.

ECD test

Misschien ben je bekend met de humane EMB test. Dit is een energetische test, die niet door de huisarts wordt gedaan, maar door een orthomoleculair of natuurgeneeskundig professional. Bij de EMB test wordt door middel van een vingerprik bloed afgenomen en op microscopisch niveau nagekeken. Daarnaast worden er heel veel verschillende parameters energetisch gemeten. Het is geen wetenschappelijk bewezen test en ook geen vervanging van regulier bloedonderzoek, maar inmiddels hebben al veel mensen gebruik gemaakt van de EMB test en kunnen de geteste personen zich vrijwel in alle gevallen in de uitkomst vinden. Wat zou het mooi zijn als er ook zoiets voor dieren zou bestaan. Wel, dat is er! Namelijk de ECD test voor dieren, oftewel de Energetische Complementaire Dieren Test.

Administratieve ondersteuning

Mocht je ondersteuning nodig hebben in je bedrijf dan kan ik je helpen met klantcontact en klantenservice, webwinkel onderhoud, contentcreatie & social media, projectmanagement en agenda beheer.

Waarom Ramona de Brock?

Nu ik het stokje van mijn hondenspeciaalzaak heb overgedragen, sta ik klaar om anderen te helpen met hun bedrijf.

Naast mijn werk als VA ben ik nog steeds gepassioneerd over de gezondheid van honden. In de afgelopen jaren heb ik veel geleerd over honden, hun gedrag en hun behoeften. Ik heb onder andere de opleiding tot natuurgeneeskundig hondentherapeut afgerond, waardoor ik jou en je trouwe viervoeter kan bijstaan in het bevorderen van hun welzijn.

Bij mij kun je terecht voor onder andere supplementadvies en energetische tests om de gezondheid van je hond te verbeteren. Op mijn website vind je meer informatie over deze diensten. Nu ik niet meer dag en nacht aan mijn webwinkel werk heb ik tijd om je uitgebreid te helpen. Voel je vrij om contact met me op te nemen voor meer informatie.

Scroll naar boven