Privacybeleid

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

Ramona de Brock kan persoons- en medische gegevens over jou verwerken, doordat je gebruik maakt van de diensten van Ramona de Brock, en/of omdat je deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Ramona de Brock versterkt.

Ramona de Brock kan de volgende gegevens verwerken:

  • Je voor- en achternaam
  • Je adresgegevens
  • Je telefoonnummer
  • Je e-mailadres
  • Je IP-adres
  • Je medische gegevens

WAAROM RAMONA DE BROCK GEGEVENS NODIG HEEFT

Ramona de Brock verwerkt je persoonsgegevens om telefonisch contact met je op te kunnen nemen als je daarom verzoekt, en/of om je schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien je telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Daarnaast kan Ramona de Brock je persoons- en medische gegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met jou overeengekomen behandelplan, bestaande uit voeding- en coaching gerelateerde dienstverlening.

Indien er een bestelling wordt geplaatst kan Ramona de Brock je gegevens gebruiken voor het afhandelen van de betaling, je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten en om goederen bij je af te kunnen leveren. Indien je je ervoor hebt opgegeven gebruikt Ramona de Brock je gegevens voor het verzenden van de nieuwsbrief en/of reclamefolder.

BIJZONDERE EN/OF GEVOELIGE PERSOONSGEGEVENS DIE RAMONA DE BROCK VERWERKT

Ramona de Brock heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. Ramona de Brock kan echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Ramona de Brock raadt ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat Ramona de Brock zonder die toestemming persoonlijke gegevens heeft verzameld over een minderjarige, neem dan contact op via info@ramonadebrock.nl, dan verwijdert Ramona de Brock deze informatie.

GEAUTOMATISEERDE BESLUITVORMING

Ramona de Brock neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Ramona de Brock) tussen zit. Ramona de Brock gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen: de webwinkel draait viaWordpress en automatische betalingen via Mollie, allen via veilige verbindingen.

HOE LANG RAMONA DE BROCK GEGEVENS BEWAART

Ramona de Brock bewaart je persoons- en medische gegevens. Ramona de Brock is wettelijk (WBGO) verplicht om je dossier 15 jaar te bewaren.

DELEN MET ANDEREN

Ramona de Brock versterkt je persoons- en medische gegevens alleen aan derden indien je hiervoor toestemming hebt gegeven of om te voldoen aan een wettelijke verplichting

IN KAART BRENGEN WEBSITE BEZOEK

Op de website van Ramona de Brock worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van je computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die je browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website van www.ramonadebrock.nl.

Ramona de Brock gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden versterkt.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@ramonadebrock.nl.

Ramona de Brock zal zo snel mogelijk, maar binnen 4 weken, op je verzoek reageren

BEVEILIGEN

Ramona de Brock neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt passend maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Ramona de Brock maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat je persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als je de indruk hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien je meer informatie wenst over de beveiliging door Ramona de Brock verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact op met Ramona de Brock via info@ramonadebrock.nl

Ramona de Brock wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link:

https://www.autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Ramona de Brock is als volgt te bereiken:

Postadres: Scheldestraat 8, 1972 TM IJmuiden

Vestigingsadres: Lange Nieuwstraat 185, 1972 GH IJmuiden

Inschrijvingsnummer handelsregister KVK 34220793

E-mailadres: info@ramonadebrock.nl

Telefoonnummer: 06-10538643

 

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen
Scroll naar top