Start met een gezonde leefstijl

De online training voor elke vrouw

Druk, druk, druk...

Moeite om een gezonde leefstijl te creëren?

Lukt het jou niet om blijvend af te vallen en een gezonde leefstijl te creëren?

Als ondernemende vrouwen hebben we het erg druk. We moeten voor de kinderen zorgen, aandacht geven aan onze partner en naar het werk gaan. Ondertussen verlangen we naar zelfontwikkeling, natuur, gezondheid voor gezin en ontspanning.

Wil jij een gezonde leefstijl voor jezelf én je gezin? Start dan nu met de online training die jou gaat helpen met een gezond leven.

Nu tijdelijk voor maar €49,- kan jij jouw leven een nog positievere draai geven! De online training op Instagram start op 20 juli en duurt 5 dagen. 

Wacht niet langer en zet de eerst stap naar een gezonde toekomst

Achterstand in gezondheid

Herken jij je ook in deze punten?

Merk je aan alles om je heen dat je mentale en fysieke gezondheid steeds slechter wordt? Herken jij jezelf in de volgende punten:

Merk jij ook dat je gezondheid achteruit gaat?
Een leven waar jij je gelukkig in voelt

Een leven in balans

Een leven vol gezondheid en geluk

Verlang jij ook een gezonde leefstijl? Een leven waar je gewicht stabiel en gezond is, je goed om kan gaan met stress en voldoende kennis hebt over gezonde voeding?

De eerste stap naar een gezonde leefstijl

Opgezet door OERsterk coach Ramona de Brock

Merk je dat jouw gezondheid, mentaal en fysiek, achteruit gaat en dat je verlangt naar een gezonde balans? Dan is deze online training voor jou geschikt!

Deze online training geeft jou handvatten voor gedragsveranderingen die je kunt toepassen om een gezonde leefstijl te krijgen en zo blijvend gewicht te verliezen. De online training start op 20 juli en duurt 5 dagen. De training duurt een uur per dag.

Efficiënt bewegen

Leer manieren om makkelijk extra te bewegen.

Gezonde voeding

Krijg kennis over gezonde voeding.

Ontspannen

Krijg tips om op een fijne manier te ontspannen.

Ook jij hebt recht op een gezonde leefstijl

Gezonder en fitter dan ooit!

Wat jij na deze training hebt bereikt

De online training zorgt er voor dat jij de tools hebt om een gezonde leefstijl te ontwikkelen waar jij zo lang naar verlangt. Na het volgen van deze training merk je het volgende:

Een positieve mindset en gezond lichaam

Over mij

Oprichtster Ramona de brock

Als kind was ik al flinker dan mijn klasgenootjes. Afvallen lukte niet. Nadat er een paar kilo afging, kwam er weer een paar kilo bij. In de jaren daarna werd jojoën onderdeel van mijn levenIn mijn volwassen jaren werd werk belangrijker dan mijn gezondheid. Serieuze klachten vanwege mijn overgewicht had ik niet. Ondertussen was ik wel serieus obese – op mijn zwaarst woog ik 150 kilo.

Begin 2019 liep ik met mijn zoontje op het strand toen ik plotseling werd overvallen door heftige steken op mijn borst. Ineens besefte ik dat als ik zo door zou gaan ik mijn zoontje niet op zou zien groeien.

Na jarenlang obese te zijn geweest, vond ik eindelijk een manier om blijvend gezond te leven. Het liefst wilde ik ook andere mensen begeleiden naar een gezonde leefstijl. Daarom besloot ik de opleiding tot ‘oersterk coach’ te volgen. Omdat ik heb ervaren hoeveel beter je je voelt met een gezonde leefstijl, gun ik jou dat ook. Als gecertificeerd oersterk coach help ik je met mijn kennis, tools en ervaring blijvend naar een gezonde leefstijl.

Makkelijk en snel

Hoe je in 3 stappen het online programma volgt

1.

Online betalen

Je kan deze online training volgen door eenvoudig online te betalen via iDeal.

2.

E-mail met informatie

Na betaling ontvang je binnen een paar minuten een bevestigingsmail met de noodzakelijke informatie.

3.

5 dagen training

Via Instagram live kan je 5 dagen lang (1 uur per dag) de online training volgen. We starten 20 juli.

Wat anderen over Ramona zeggen

Start met een gezonde leefstijl

De online training

Op de OERsterke manier blijvend en gezond afvallen
100
49
  • Leer manieren om makkelijk extra te bewegen
  • Krijg kennis over gezonde voeding
  • Tips om op een fijne manier te ontspannen
  • BONUS: Ontvang een beweging-, voeding- en ontspanningsprotocol

Veelgestelde vragen

Na deze online training heb je alles in huis om een gezonde leefstijl op te bouwen:

  • Handvatten om het jojo-effect tegen te gaan
  • Bewegingsoefeningen die je dagelijks kan toepassen
  • Bewustwording van je mindset en minder stress
  • Lekker en gezond eten kunnen maken
  • Weten hoe je effectief kan ontspannen
  • Een gezondheidsplan die je dagelijks kan gebruiken

Deze training is uitstekende geschikt voor ondernemende vrouwen midden 30 met een gezin. Je hebt overgewicht, maar wilt graag een gezonde leefstijl opbouwen. Dat houdt in: jouw ideale gewicht bereiken, gezonder eten, meer bewegen, maar ook ontspannen.

De online training start op 20 juli op een besloten Instagram account en duurt 5 dagen (van maandag tot en met vrijdag).

Voor 5 dagen lang begeleid ik je via Instagram. Dagelijks plaats ik stories met veel uitleg en kun je vragen stellen bij de Q&A tegel, waar ik snel antwoord geef. Daarnaast ontvang je een e-werkboek waarin je de opdrachten kunt maken.

De online training dient eerst online betaalt te worden. Na de betaling krijg je in de mailbox belangrijke informatie opgestuurd. De training zelf zal via Instagram live gegeven worden. We starten op maandag 20 juli.

Je hebt toegang tot de training tot 17 augustus. Je kunt de training dus ook nog later terugkijken. Wel raad ik je aan om 20, 21, 22, 23 en 24 juli mee te doen. Ik ben die dagen ook aanwezig om je te helpen. Van 24 juli tot 17 augustus kun je de training terugkijken, maar ben ik niet dagelijks aanwezig.

Heb je nog een andere vraag?

Scroll naar top