EMB Bloedtest - Meten is weten

Last van onverklaarbare klachten?

Meten is weten

Last van lichamelijke klachten zonder gevonden oorzaak?

Heb je ook last van onverklaarbare klachten? Denk bijvoorbeeld aan vermoeidheid, huidklachten, darmklachten of last van hormonen. Deze klachten beperken je enorm in je dagelijkse leven. Je bent wellicht al naar de huisarts geweest voor een bloedtest, maar daar is niks uit gekomen.

Met de EMB test krijg je wel antwoord op jouw vragen. De EMB test is een bloedtest die o.a. op energetisch niveau gemeten wordt. Vervolgens wordt dit bloed nauwkeurig onderzocht en gekoppeld met jouw klinische verhaal. Op basis daarvan maken we een plan van aanpak om de onverklaarbare klachten op te lossen.

Wacht niet langer en zet de eerst stap naar een gezonde toekomst

Op energetisch niveau meten

Waarom de emb test?

Je hebt last van onverklaarbare klachten, zoals vermoeidheid  en darmklachten. De huisarts heeft al bloed afgenomen, maar daar is niks naar voren gekomen.

De EMB test gaat verder dan een bloedafname bij de huisarts. Er wordt namelijk ook op energetisch niveau gemeten en dat kan diverse tekorten en intoleranties aantonen.

Last van onverklaarbare klachten?
Krijg inzichten in verstoringen

Wacht niet tot het te laat is

Gun jezelf een goede gezondheid

Wacht niet langer om onverklaarbare klachten op te lossen. Zonder inzichten in verstoringen weet je niet hoe je van jouw klachten af kan komen. De EMB test geeft inzicht op:

Hoe werkt de EMB test?

kies het pakket dat bij jou past

De EMB test is een testmethode waarbij er door middel van een vingerprik bloed wordt afgenomen. Het bloed wordt vervolgens onderzocht. Bij dit onderzoek wordt dan met zowel een reguliere als complementaire bril gekeken naar het ingestuurde bloed en je klinische verhaal. Ook wordt gecontroleerd op een aantal complementaire waardes. 

Deze testmethode geeft:

een uitslag waarbij de bloedwaarden van rode en witte bloedcellen maar ook trombocyten (hematologisch bloedonderzoek) worden weergegeven.

inzicht in optimale waardes qua vitaminen en mineralen en eventuele absolute tekorten.

Deze testmethode vervangt geen regulier onderzoek, maar met de uitslag van de test kan ik je goede handvatten geven op gebied van vitaminen, mineralen, vetzuren, hormonen, neurotransmitters, stress parameters, acupunctuur meridianen, energetische pathogeen belasting, energetische blokkades en energetische voedingsintolerantie. Bij de uitslag krijg je ook een uitgebreid suppletieadvies.

Je hebt keuze uit 3 verschillende pakketten:

Standaard

Plus pakket

VIP traject

Ook jij hebt recht op een gezonde leefstijl

Gezonder en fitter dan ooit!

Wat de EMB test jou oplevert

Op basis van de uitslag van de EMB test krijg je concrete handvatten om gericht aan je gezondheid te werken. Je krijgt inzicht in:

Concrete handvatten om gericht aan je gezondheid te werken

Over mij

Oprichtster Ramona de brock

Als kind was ik al flinker dan mijn klasgenootjes. Afvallen lukte niet. Nadat er een paar kilo afging, kwam er weer een paar kilo bij. In de jaren daarna werd jojoën onderdeel van mijn levenIn mijn volwassen jaren werd werk belangrijker dan mijn gezondheid. Serieuze klachten vanwege mijn overgewicht had ik niet. Ondertussen was ik wel serieus obese – op mijn zwaarst woog ik 150 kilo.

Begin 2019 liep ik met mijn zoontje op het strand toen ik plotseling werd overvallen door heftige steken op mijn borst. Ineens besefte ik dat als ik zo door zou gaan ik mijn zoontje niet op zou zien groeien.

Na jarenlang obese te zijn geweest, vond ik eindelijk een manier om blijvend gezond te leven. Het liefst wilde ik ook andere mensen begeleiden naar een gezonde leefstijl. Daarom besloot ik de opleiding tot ‘oersterk coach’ te volgen. Omdat ik heb ervaren hoeveel beter je je voelt met een gezonde leefstijl, gun ik jou dat ook. Als gecertificeerd oersterk coach help ik je met mijn kennis, tools en ervaring blijvend naar een gezonde leefstijl.

Makkelijk en snel

Gelijk aan de slag met jouw gezondheid

1.

Intake gesprek + bloedafname

Na aankoop maken we een afspraak voor een EMB test in mijn praktijk in IJmuiden. We plannen een intakegesprek voor de duur van 1 uur (VIP traject 90 min) en voor de bloedafname d.m.v. een simpele vingerprik. Vooraf ontvang je een online vragenformulier.

2.

Uitslag test

Na ongeveer 4 weken ontvang je de uitslag van de test. We plannen daarvoor een vervolgconsult in. Je ontvangt een behandelplan en we bespreken de uitslag van de test (ca 30 minuten). Bonus: OERsterkadvies en suppletieadvies

Wat anderen over Ramona zeggen

De EMB bloedtest

Standaard

€225,-

Prijs incl. BTW

Plus pakket

€275,-

Prijs incl. BTW

VIP traject

€325,-

Prijs incl. BTW

Veelgestelde vragen

De EMB test is een testmethode waarbij er door middel van een vingerprik bloed wordt afgenomen. Het bloed wordt vervolgens onderzocht. Bij dit onderzoek wordt dan met zowel een reguliere als complementaire bril gekeken naar het ingestuurde bloed en je klinische verhaal. Ook wordt gecontroleerd op een aantal complementaire waardes.

Deze test is voor iedereen geschikt die vage klachten heeft en er vanaf wil.

Ja, de EMB test is ook voor kinderen getest. Eventueel kan de test afgenomen worden d.m.v. speekselafname.

De begeleiding is afhankelijk van de gekozen pakket (zie hierboven). Een standaard bloedtest bestaat uit een intakeconsult van 60 minuten en een uitgebreid verslag na 4 weken.

Voor meer persoonlijke begeleiding adviseer ik gebruik te maken van het plus of VIP pakket.

De EMB test neem ik af in mijn praktijk in IJmuiden.

Heb je nog een andere vraag?

Scroll naar top